040 88 99 18 - Zaupni telefon vsak delovni dan med 10. in 15.uro

Blokiranje spletnih strani z igrami na srečo s pomočjo aplikacij:

Če igrate preko spleta, ste izgubili nadzor nad lastnim igranjem ali pa želite delovati preventivno, je na voljo nekaj odličnih orodij, ki vam bodo pomagala preprečiti dostop do spletnih strani s kazino igrami, do športnih stavnic, spletnih igralnic pokra itd. Računalnik ali mobilna naprava, na katero namestite takšno orodje, postane za igranje na spletu neuporabna. Takšen program je smiselno namestiti na vse vaše naprave, samo v tem primeru je zaščita popolna.

Za blokiranje dostopa do tujih spletnih igralnic in stavnic obstaja nekaj izvrstnih in cenovno dostopnih programov tujih ponudnikov programske opreme. Program je treba namestiti na vse računalnike in pametne mobil-ne naprave, ki imajo dostop do interneta.

Svetujemo vam, da jih uporabljate v kombinaciji s samoprepovedjo dostopa do iger na srečo na slovenskem trgu.

 

Brezplačnni program za blokiranje spletnih strani z igrami na srečo:

BETBLOCKER: s tem programom zanesljivo zablokirate okrog 30 tisoč spletnih strani s hazarderskimi vsebinami in strani, ki delujejo v službi propagiranja teh strani. Sami določite časovno obdobje blokade dostopa do hazarderskih strani na vaši napravi. V času blokade vam program ne bo dovolil sprememb, prav tako pa programa ne morete odstraniti iz vaše naprave. Na voljo so različice programa za računalnike in mobilne naprave.

 

 

Plačljiva orodja za blokiranje spletnih strani z igrami na srečo:

GAMBLOCK:  preprečuje dostop do vseh spletnih iger na srečo. S sofisticiranimi postopki analizira in prepozna tudi vse nove spletne strani s ponudbo iger na srečo in nam prepreči dostop. (Windows, iOS in Android)

BETFILTER: blokira dostop do vseh spletnih iger na srečo. Uporaben za sisteme Windows, Mac (OS X), iOS in Android

GAMBAN tudi to orodje preprečuje dostop do spletnih iger na srečo. (Windows, Mac, iOS in Android)

 

Dodatno lahko poskusite pri vaši banki doseči dogovor, da onemogoči prenos denarja z vašega računa na račune tujih družb, ki prirejajo spletne igre na srečo.

 

Za starše:

Za starše so na voljo orodja, s katerim lahko preprečijo dostop do večine neprimernih vsebin za otroke, med njimi tudi ponudbo iger na srečo.

NETNANNY

SAFEKIDS

BETBLOCKER: poleg blokiranja hazarderskih vsebin deluje ta program tudi kot koristni pripomoček za starševski nadzor