040 88 99 18 - Zaupni telefon vsak delovni dan med 10. in 15.uro

Za zmanjšanje ali opuščanje iger na srečo. Uporabna tudi na mobilnih napravah. Na voljo 24/7, brezplačno in anonimno. Trajanje programa 6, 8, 12 ali 24 tednov.

Re.Start je interaktivni spletni program, s pomočjo katerega si lahko povrnete nadzor nad vašim igranjem na srečo, aplikacijo pa lahko s pridom uporabite tudi pri popolni opustitvi iger na srečo. Trajanje programa si določite sami, izbirate lahko med 6, 8, 12 ali 24 tedni. Ko se odločite za eno izmed možnosti, vam aplikacija generira osebni dnevnik za izbrano časovno obdobje.

Če je vaš cilj popolna opustitev iger na srečo, se boste verjetno občasno soočali z nenadnimi napadi želje po igri. S pomočjo zapisov v dnevnik boste lahko spremljali pogostost in intenzivnost teh pojavov, na voljo pa vam bo tudi seznam počutij, ki ste jih imeli ob premagovanju želje po igri.

Popolna opustitev igranja iger na srečo je najpogosteje tlakovana s predhodnim obdobjem premišljanja in priprave na ta odločilni korak.

V obdobju priprave na abstiniranje je občasno igranje na srečo seveda povsem razumljiva stvar, priložnost pa lahko izkoristite tako, da skušate vzpostaviti nadzor nad svojim igranjem.

Naša aplikacija vam bo omogočila, da natančno beležite vaše občutke ob napadih želje po igranju. Ko boste igrali igrali na srečo, boste lahko v vaš dnevnik zabeležili tudi občutke, ki ste jih imeli po zaključeni seansi igranja. Spremljali boste lahko tudi koliko časa in denarja namenite za igre na srečo.

 

Več o programu Re.Start lahko preberete na tej povezavi.

V aplikacijo Re.Start se lahko registrirate tukaj.